Zoektocht naar nieuwe manager De Kroepoekfabriek is begonnen

De Kroepoekfabriek is op zoek naar een nieuwe algemeen manager. Eerder deze maand maakte Rory Dickhoff, de huidige manager van De Kroepoekfabriek, bekend dat hij aan de slag gaat als placemaker bij District U. Door het vertrek van Dickhoff komt er een positie vrij bij het Vlaardingse poppodium. Vanaf vandaag kunnen succesvolle aanpakkers en topcoaches met een groot (pop)hart reageren op de vacature van Algemeen Manager bij De Kroepoekfabriek!

De Kroepoekfabriek, ook wel bekend als De KF, is sinds 2011 voor Vlaardingen en omstreken dé plek voor popcultuur en aanjager van veel verschillende concerten, evenementen, projecten voor talentontwikkeling, co-creatie en dancefeesten in de stoere rivierzone van de stad. De Kroepoekfabriek is een belangrijk onderdeel van de Stichting Stadspodia, waar ook de Stadsgehoorzaal als theater onder valt. Voor het behoud van de eigen, jonge, pop-identiteit én kwaliteit, is De Kroepoekfabriek per 1 januari 2023 (in overleg eerder of later) op zoek naar een algemeen manager voor ongeveer 24 uur per week.

Klik op de link voor de volledige vacaturebeschrijving en om te solliciteren: https://kroepoekfabriek.nl/contact/vacatures/.