ZIT JIJ AL OP KADE40?!

Vanaf maandag 30 augustus staan de deuren van KADE40 weer wijd open voor alle creatieve Vlaardingers. De amateurverenigingen staan te trappelen om weer te beginnen en mooie theaterproducties en tentoonstellingen te maken. Zingen in de diverse koren die repeteren bij KADE40 kan ook weer. Ook het cursusaanbod is uitgebreider dan ooit.

Via onze website en sociale media is het steeds wisselende aanbod te volgen. Toch liever even geheel vrijblijvend de sfeer proeven van de creatieve broedplaats? Het team van KADE40 nodigt je van harte uit om langs te komen op zaterdag 4 september. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kun je een kijkje nemen in het pand.

“Het afgelopen jaar heeft laten zien dat veel mensen hun oude hobby’s weer oppakten in Corona tijd en dichter bij huis invulling voor de vrije tijd zoeken. Dit heeft geresulteerd in een nog uitgebreider cursus-en workshop aanbod dan voorheen. Naast de reguliere kunstlessen als muziek, dans, theater, schilderen en kleding maken,  is er een opvallende toename aan lessen en workshop die bijdragen aan een gezond lichaam en geest. Kortom je vrije tijd op een gezellige, gezonde en ontspannende manier doorbrengen kan prima bij KADE40 dit seizoen”, aldus Sylvia Hagers, directeur KADE40.

Nieuwsgierig geworden naar het uitgebreide aanbod? Kijk dan op de website www.kade40.nl Hier zijn de evenementen en tal van activiteiten die komend seizoen weer gaan plaats vinden terug te vinden. Want ook al is er geen tijd voor een cursus of workshop, KADE40 daagt ook dit jaar de Vlaardingers uit in diverse wedstrijden voor amateurkunstenaars om hun talenten te laten zien. In de centrale hal van KADE40 is ook komend jaar weer een divers tentoonstellingsprogramma te zien.