Werkzaamheden A20

BAAK werkt tot en met donderdag 20 april in de nacht bij het Kethelplein. Vervolgens zijn er in het weekend diverse werkzaamheden op de A20 tussen Maassluis en het Kethelplein van vrijdag 21 april tot en met 24 april en is de weg in dat weekend in beide richtingen afgesloten.

Tot en met donderdag 20 april zijn de A20 bij het Kethelplein en de verbindingsweg van de Ketheltunnel (A4) naar de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen 22.00 uur en 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 10 minuten.

De A20 tussen Maassluis en het Kethelplein is afgesloten van vrijdagavond 21 april 22.00 uur tot maandagochtend 24 april 05.00 uur. De opritten gaan vrijdagavond al om 21.00 uur dicht. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 30 minuten.

Tijdens deze nachtafsluitingen wordt het aanbrengen van nieuwe riolering in de middenberm van de A20 voorbereid. In het weekend worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals het leggen van rioleringsbuizen, het aanbrengen van de laatste asfaltlaag bij de afrit Marathonweg (afrit 8) en het inbouwen van voegen op het viaduct Lepelaarssingel bij Vlaardingen.

De verschillende werkzaamheden in de nachten en in het weekend en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. Omwonenden die er prijs op stellen, kunnen oordopjes aanvragen bij bouwconsortium BAAK via omgeving@baakbbv.nl.