Foto: Tanja Otten

Wegens succes geprolongeerd: De Wannebiezz ook komend jaar in Ahoy

De van origine Vlaardingse muziekgroep De Wannebiezz houdt ook komend jaar een concert in Ahoy. Afgelopen april op Goede Vrijdag maakten zij hun debuut op de RTM Stage. En dat doen ze graag nog een keer, vooral omdat de Wannebiezz er zelf ‘zo ontiegelijk van genoten hebben’, laten zij weten op de website.

Op 15 maart staan Arie, Rocco en Gilles opnieuw op de RTM Stage in Ahoy. Onder de noemer ‘De beste vrijdag van het jaar’ geven zij, samen met begeleidingsband B!K D!EL en de Wannebabezz een avondvullend concert. “Veel bezoekers gaven aan weer zo’n gers feest te willen meemaken, maar nog veel meer mensen die het gemist hebben vroegen om een herkansing”, aldus de Wannebiezz op de hun website.

Bij de vorige editie waren er diverse gastoptredens van onder meer Lee Towers, Wolf Rot (zoon van Jan Rot) en Marco den Hollander. De muzikale gasten voor komende editie zijn nog niet bekend. Wel beloven de Wannebiezz enkele verrassingen.

Zaterdag 5 augustus wordt op TV Rijnmond de laatste aflevering uitgezonden van de terugblik op de concerten van 2023. Daarin maken de heren hun rentree komend jaar officieel bekend.