Waterwegsport, komend weekend…. 31 oktober & 1 november

Komend weekend gewoon weer twee dagen Sport bij Omroep Vlaardingen: zaterdag én zondag van 14.00 tot 18.00 uur! Oké, de live- verslagen ontbreken dan wel, maar de redactie heeft ook voor dit weekend weer een aantal interessante items op de rol staan bij het programma “Waterwegsport”.

Op zaterdag (telefonische) interviews met o.a.: Ben Hoogwerf (trainer DVO’32); Hans van der Ende (commercieel manager ADO- Den Haag); Hans van Gils (voorzitter Jeu de Boules, Vlaardingen); Jesper Gudde (trainer VFC- zo. én over FFF- manager) en Mischa Keemink (sportfotografie; Waterwegsport.nl).

Zondag dan een invulling met aandacht voor de Formule I (GP Emilia-Romagna), maar ook weer een aantal (telefonische) interviews, en wel met: Pim van Reij (m.n. over zijn loopbaan als jeugdtrainer in onze regio). Ook een gesprek met de voorzitter a.i. van sv CWO: Bianca Post. De onderwerpen van de laatste twee zondaguren zijn nog ongewis; in ieder geval wel de rubriek: ‘de appel valt wèl ver van de boom’.

Uiteraard zal op beide dagen de actuele sport gevolgd worden; lokaal (voor zover er gesport kan worden…); regionaal, landelijk….én mondiaal. Denk dus aan het betaalde voetbal (ook over de grens); de Ronde van Spanje (La Vuelta) en alles wat nog meer tot ons komt.

(foto: -archief > Mischa Keemink)