Waterwegsport dit weekend met onder andere Sieme Zijm, Adrie Poldervaart én Studio Voetbal-columnist Frank Heinen

Ook voor komend weekend kent de agenda van Waterwegsport weer een gevarieerd scala aan onderwerpen.

Zaterdag gesprekken met een tweetal vertegenwoordigers van MVV’27, en wel: voorzitter Pieter van Rijs en TC- lid Tom Visser. Ook zal er contact gezocht worden met Fenny de Graaf, voorzitter van ZVVS. In het tweede uur is Quinten Krottje van schermvereniging Trefpunt te gast in de studio. Verder gedurende de laatste twee uur telefonische interviews met Toon Wolters (foto/trainer van HBSS) én met ex-Zwaluwen-trainer én thans assistent- trainer van FC Groningen Adrie Poldervaart. Daarnaast een gesprek met oud-Zwaluwen-trainer Danny Schenkel, die nu het eerste damesteam van Ajax onder zijn hoede heeft.

Zondag gesprekken met Schiedammer Henk Salari (trainer VDL), met Vlaardinger Sieme Zijm (trainer Den Hoorn en assistent-trainer AZ O18) én met auteur en columnist Frank Heinen (onder andere De Volkskrant, de Muur en Studio Voetbal). Natuurlijk is er weer een aflevering (nummer 3) van de podcast over én met oud-Fortuna Vlaardingen- én Sparta-voetballer Jan Bouman. Verder aandacht voor atletiek met Augusta van Hoogdalem van Running Friends Company en wellicht ook nog aandacht voor de wielervereniging De Coureur.

De actualiteit wordt uiteraard ook gevolgd. Denk aan: het betaalde voetbal in binnen- en buitenland, aan het EK Handbal in Denemarken, aan autosport (Formule I, GP Sakhir in Bahrein) en aan het veldrijden (de Super Prestige in Boom, België).

(foto: Toon Wolters >archief Gerard S. Verver)

De Sportredactie