Waterwegsport dit weekend met onder andere Martin Hofstee en Michel de Maat

De agenda van Waterwegsport bij Omroep Vlaardingen is komend weekend weer behoorlijk gevuld. Nog niet met live-verslagen, maar er zijn genoeg andere, interessante onderwerpen. Kortom, zaterdag én zondag ‘gewoon’ weer acht uur sport bij Omroep Vlaardingen, beide dagen van 14.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag gesprekken met vrijwilligers die zich al ‘eeuwen’ inzetten voor het wel en wee van hun vereniging; aan het woord komen Arie van der Giessen (vv Zwaluwen), Pleun Onderdelinden (sv CWO/HVO), Leo van de Water (vv CION) en Kees Zegers (DVO’32). Voorts is er een gesprek ingepland met de coach van de Papendrechtse korfbalvereniging PKC, Wim Scholtmeijer.

Zondag een gesprek met Rob van ’t Oor van Sport2000 Rotterdam en er wordt contact gezocht met Nøtterøy, Noorwegen, en wel voor de rubriek “Vlaardinger in het Buitenland”, deze keer met voormalig Deltasport-goalgetter Martin Hofstee. Martin kwam ook uit voor onder andere DVO’32, sc Victoria ’04 en sc Feyenoord (foto). In het tweede uur hoort u alles over hardloop- en wandelschoenen; te gast in de studio is dan namelijk ‘buurman’ Michel de Maat van RunningPoint. De onderwerpen van het derde en vierde uur zijn nog niet allemaal bekend, maar zeker is wel de tweede aflevering van de podcast met én over Jan Bouman. Daarnaast is er een gesprek met de nieuwe coach van Holy Honkbal, Linsly Laker.

Uiteraard ook aandacht voor onder andere het voetbal in de Eredivisie van dit weekend, als ook voor het NK Schaatsen -sprint- in Heerenveen.

(foto: -archief Martin Hofstee)

De Sportredactie