Vrijwilligers leveren op talloze waardevolle manieren een bijdrage aan deze mooie stad

Mede dankzij vrijwilligers is de stad geworden tot wat hij nu is en dat mag gezien worden! Met de campagne ‘Laat zien wat je doet!’ brengt KLiK vrijwilligers in beeld de komende maanden.

Op www.vrijwilligersdoen.nl kunnen vrijwilligers een selfie uploaden en aangeven wat ze doen. Daarmee laten ze zien hoeveel verschillende rollen er zijn binnen het vrijwilligersveld en hoe divers de vrijwilligers zijn die al die mooie dingen doen. Van soep maken tot het invullen van een bestuursfunctie en van een wedstrijd fluiten tot het beheer van een website. Deze campagne is gericht op het zichtbaar maken van wat vrijwilligers allemaal betekenen en het brengt hun waardevolle inzet onder de aandacht.  

Wilt u als organisatie, stichting of vereniging meer informatie over deze campagne of promotiemateriaal in de vorm van posters of ansichtkaarten ontvangen? Neem dan contact op met KLiK Vrijwilligers Vlaardingen via www.klikvrijwilligers.nl

Het duurt nog even, maar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Hoe gaaf zou het zijn als er in het jubileumjaar Vlaardingen 750 jaar dan minimaal 750 Vlaardingse vrijwilligers hebben laten zien wat ze doen voor de stad!