Voetbal, volleybal, boksen en hoe is het met Piet Romeijn? Morgen in Waterwegsport!

Zaterdag 27 maart luister je van 14 tot 15 uur live naar Waterwegsport met presentator Paul Marseille! In deze sportuitzending komt voetbalvereniging Cion aan bod, evenals volleybalvereniging Move4U en boksschool Premium. Ook spreekt Paul met Piet Romeijn, de oud-rechtsback van Feyenoord. Hoe gaat het nu met de voormalige profvoetballer?

De uitzending start met een gesprek met Sebas Verburgh van Cion over nieuwe spelers en de club. Vincent Goudswaard van Move4u praat ons bij over deze Vlaardingse volleybalvereniging en Monique Weijling doet hetzelfde over sport- en boksschool Premium.

In de rubriek Hoe is het met…? spreekt Paul met niemand minder dan de voormalige rechtsback van Feyenoord, Piet Romeijn! Hij speelde in een van de beste teams die Feyenoord ooit heeft gehad.

Waterwegsport luister je live op zaterdag 20 maart van 14 tot 15 uur. Op zondag 21 maart wordt de uitzending herhaald van 17 tot 18 uur. Natuurlijk kan je alle uitzendingen op elk willekeurig moment terugluisteren via Omroep Vlaardingen Gemist!.