Vlaardingen 750: tel af en doe mee!

De feestelijke viering van Vlaardingen 750 jaar stadsrechten komt steeds dichterbij. Om alvast in de feeststemming te komen, zijn er in april al diverse leuke evenementen gepland.

Op zaterdag 15 april vindt het Stadskaravaan festival in de Holiërhoek plaats. Het festivalprogramma bestaat uit grote namen (o.a. Jeangu Macrooy en Peppa Pig) en lokaal talent (Talent Stage & Vlaardingse Vangst). Naast alle optredens kan er tijdens het festival ook genoten worden van heerlijk eten en drinken op de Wijkproeverij en het Wijkterras, een zangworkshop door Villa Voice, De Biebshow door goochelaar Ollie Quist, Silent Disco met DJ duo Blondie & Brownie, Praatpaalverhalen met Camie Bonger, The Suspenders en nog veel meer!

Tijdens de Dichter bij Vlaardingen poëzieavonden kunnen dichters hun werk ten gehore  brengen en wordt het publiek getrakteerd op een leuke avond vol poëzie en muziek. De eerste editie zal plaatsvinden op dinsdag 18 april om 19.30 uur in muziekcafé de Hommel, Schiedamseweg 37 in Vlaardingen. Er is ruimte voor een open podium: meld je aan het begin van de avond bij de organisatie wanneer je hiervan gebruik wilt maken. De entree is gratis en de locatie is rolstoeltoegankelijk. De organisatie van Dichter bij Vlaardingen vindt dat bij zo’n groot feest een feestelijk gedicht niet mag ontbreken en daarom wordt een ware woordkunstenaar gezocht die een mooi gedicht wil schrijven met als thema ‘Feest’. Natuurlijk is het leuk als er ook een verwijzing naar Vlaardingen en haar 750-jaar-stadsrechten in zit.

Meer informatie: https://vlaardingen750.nl/