Vera Kalf-Müller gaat de politiek weer in

Vera Kalf-Müller keert terug in de lokale Vlaardingse politiek. Op verzoek van het nieuwe bestuur van StadsBelangen Vlaardingen – de lijst aanvoeren. Brederode: Als bestuur waren we op zoek naar iemand met ruime politieke ervaring, lokale betrokkenheid en passie om de visie en belangen van StadsBelangen Vlaardingen uit te dragen. Via ons netwerk kwamen we bij Vera uit en wisten al tijdens het eerste gesprek dat zij de juiste persoon zou zijn om als lijsttrekker de visie uit te dragen en de StadsBelangen te behartigen.

Van der Bie: Wij waren al overtuigd en Vera na een vervolggesprek ook. Zij heeft 12 jaar ervaring als raadslid in Vlaardingen, is wethouder en fractievoorzitter geweest in Vlaardingen, en was daarnaast de afgelopen jaren actief als politiek verslaggever bij Omroep Vlaardingen en politiek blogger. Vera: “Ik ben door de inzet en enthousiasme van het nieuwe bestuur, Jorn van der Bie en Hans Brederode, 100% gemotiveerd en bereid om in het belang van de stad mijn kennis en ervaring in te zetten en over te brengen bij StadsBelangen Vlaardingen. Zodat we samen, zowel ín als buiten de Raad de ècht terzake doende lokale belangen aanpakken, zoals financieel gezond, realistische maatregelen voor verbetering van de binnenstad, meer woningen beschikbaar voor Vlaardingers, stimuleren van toekomstbestendige opleidingen die bijdragen aan werkgelegenheid.”

Vera ziet de uitdaging samen met Jorn, Hans en de gemotiveerde kandidaat raadsleden voor SBV, vol vertrouwen tegemoet. De combinatie van kennis, kunde, ervaring en enthousiasme maakt van StadsBelangen een sterk en gemotiveerd politiek team! Vera Kalf-Müller keert terug in de lokale Vlaardingse politiek en zal op verzoek van het nieuwe bestuur van StadsBelangen Vlaardingen de lijst aanvoeren. Brederode: Als bestuur waren we op zoek naar iemand met ruime politieke ervaring, lokale betrokkenheid en passie om de visie en belangen van StadsBelangen Vlaardingen uit te dragen. Via ons netwerk kwamen we bij Vera uit en wisten al tijdens het eerste gesprek dat zij de juiste persoon zou zijn om als lijsttrekker de visie uit te dragen en de StadsBelangen te behartigen. Van der Bie: Wij waren al overtuigd en Vera na een vervolggesprek ook. Vera ziet de uitdaging samen met Jorn, Hans en de gemotiveerde kandidaat raadsleden voor SBV, vol vertrouwen tegemoet. De combinatie van kennis, kunde, ervaring en enthousiasme maakt van StadsBelangen een sterk en gemotiveerd politiek team!