Varend Corso 24 juni in Vlaardingen

Ook volgend jaar komt het Varend Corso weer naar Vlaardingen. Vier dagen lang, van donderdag tot en met zondag, trekt dit varend spektakel door het Westland. Op vrijdag de 24ste juni wordt Vlaardingen aangedaan.

Het thema in 2023 is “On Stage”. Een dynamische dansperformance, een verbazingwekkende verrassingsact, of misschien wel een licht- en geluidsshow om je ogen uit te kijken. De deelnemers zullen ook volgend jaar weer vier dagen lang alles uit de kast halen om de kakelverse Westlandse groenten en de kleurrijke bloemen en planten uit de kassen in de spotlights te zetten. De eerste aanmelding voor 2023 zijn al binnen bij de organisatie. Als een varend Broadway zullen bekende musicals, opera’s en ander muzikaal theater zorgen voor een flinke dosis entertainment voor jong en oud!

Na het succes van een paar jaar geleden met een boot in het teken van de Slag bij Vlaardingen uit 1018, gaat men misschien dit jaar terug naar 1273, toen Vlaardingen stadsrechten kreeg. En dat is volgend jaar dus 750 jaar geleden.

De verschillende routes op de vier vaardagen zijn tijdens de komende editie hetzelfde als bij het vorige corso. Alvast een mooi plekje uitzoeken? Kaartjes met de routes zijn op https://varendcorso.nl/ te vinden.