UITterras

Op de laatste Zomerterras-zondag (21 augustus) wordt het nieuwe culturele seizoen zoals vanouds geopend met het UITterras in het Vlaardingse Oranjepark.

Van 13:00 uur tot 18:00 uur kunnen jong en oud in het Oranjepark proeven van al het moois dat het aankomende culturele seizoen te bieden heeft, met een groot aanbod aan previews van theatervoorstellingen uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Onder andere jazzartiesten Wouter Hamel en Dennis van Aarssen, zanger Flip Noorman, dansgezelschap Oxygen onder leiding van de talentvolle choreograaf Jennifer Romen, zanger Erwin Nijhoff in zijn rol van ‘The King’ (Elvis The Music), de mannen van Pater Moeskroen en de musicalsterren van Assepoester De Musical, Kikker en Checkpoint Charlie zullen van de partij zijn.

Daarnaast zullen verschillende ‘Puur Vlaardingse’ organisaties waaronder het Vlaardings Musical Gezelschap, Acteer & Meer, Kaya en Showbrassband Thalita, laten zien wat zij komend seizoen in petto hebben en kan men in de Proeftuin kennismaken met verschillende culturele organisaties uit Vlaardingen.

Het belooft een gezellige middag te worden vol verschillende (jeugd)activiteiten, grote theater- en muzieknamen, nieuw talent, lokale artiesten en meet and greets met artiesten en mascotte Syb de Stadsleeuw.

Traditiegetrouw is het mogelijk om op het UITterras theater- en concertkaarten te scoren en deze te betalen met (overgebleven) Zomerterrasmunten aan de festivalkassa van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek.