Tim Knol en Remco van Paassen dit weekend bij Waterwegsport

De agenda van Waterwegsport kent, nu het vooruitzicht op live-verslagen nog immer ver weg lijkt, ook komend weekend weer een alternatief karakter. Maar wel wederom met interessante onderwerpen.

Zaterdag gesprekken met Saskia Fagnotti, pr- en communicatiefunctionaris bij VFC; met Hans Brekelmans, voorzitter van hoofdklasser Spijkenisse. Jan Sjouke van den Bos (mastercoach KNKV) zal de korbalsport nader belicht worden, terwijl Remco van Paassen namens Victoria ’04 het woord krijgt.

Zondag is er in ieder geval telefonisch contact met Deltasport-trainer Ton Pattinama. Ook wordt er contact gezocht met muzikant Tim Knol. Met hem zal het onderwerp muziek overigens gemeden worden; wel aandacht voor Tim’s Wandelclub. Ook hardlopen én vooral gezond leven en bewegen komen aan bod. Voorts de podcast over én met Jan Bouman als ook aandacht voor snookeren, en wel met Wendy en Bo Speyer van het Snookercafé.

De actualiteit verkrijgt uiteraard eveneens aandacht, zoals het betaalde voetbal in binnen- en buitenland, het EK Handbal in Denemarken, de autosport: Formule I (GP Abu Dhabi) én ook veldrijden (Super Prestige in Gavere, België)

(foto: Ton Pattinama >archief Gerard S. Verver)

De Sportredactie