Tijdelijk verwijderen deel geluidsscherm viaduct Holysingel

Op 19 september is gestart met de renovatie van de betonnen pijlers van het A20-viaduct over de Holysingel. Tijdens de werkzaamheden is geconstateerd dat voor de veiligheid twee panelen van het geluidsscherm tijdelijk moeten worden verwijderd.

Dit wordt gedaan op zaterdag 24 september tussen 08:00 uur en 12:00 uur. De A20 richting Hoek van Holland is dan voor andere werkzaamheden al afgesloten (meer informatie). Op de Holysingel richting het noorden, is de rechterrijstrook afgesloten. Verkeer kan via de linkerrijstrook langs het werk rijden. Het naastgelegen fietspad is vanwege de renovatie al dicht tot half oktober.

Twee weken later, op maandag 10 oktober, worden tussen 22:00 uur en 05:00 uur de panelen weer teruggeplaatst. Deze nacht is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten. Voor het monteren van het geluidsscherm is dan ook de rechterrijstrook op de Holysingel afgesloten.

In de twee weken dat de panelen in het geluidsscherm ontbreken, kunt u meer geluid van de snelweg horen. Omdat op het viaduct geen vluchtstrook is, is het niet mogelijk om een tijdelijk scherm te plaatsen.