The Songwriter Circle in de Stadsgehoorzaal

Het zijn moeilijke tijden. Geen terrasje (al dan niet verwarmd) en ook nauwelijks tot geen theater en concerten, bijvoorbeeld. En naar de bioscoop gaan, het kan wel weer, maar echt gezellig is het niet. Toch zijn er mondjesmaat nog initiatieven die zeker aandacht verdienen. Een voorbeeld van zo’n initiatief is The Songwriter Circle, komende zondag in de Stadsgehoorzaal.

Met de songwriters Corvin Silvester (ex- CC Grand en momenteel succesvol met Copperhead County) én Michel Ebben (Gravel Town). Naast zijn inspanningen met Copperhead County heeft Vlaardinger Corvin ook weer een fraaie EP het levenslicht laten zien: The Sun & The Cloud. Zie het optreden derhalve dan ook als een presentatie van dit nieuwe schijfje. Ook Michel, inmiddels alweer even ingezetene van Maassluis, is een druk baasje, want hij gaat de liveopnames van zijn release-tour in functie van zijn album Inertia ook op CD vastleggen.

Aanstaande zondag is de eerste editie van dit initiatief dus te zien en horen in de Stadsgehoorzaal. Dit alles omlijst met de muziekkeuzes van DJ Marijke. Er zijn zelfs twee opties (uiteraard Corona-proof), een om 15.00 uur en een om 17.00 uur. Kaarten: € 8,00. Zie voor nadere info www.stadsgehoorzaal.nl