The Hello Darlins in de Kroepoekfabriek

Op donderdag 20 oktober komen The Hello Darlins naar De Kroepoekfabriek.

De Canadese band combineert americana met folk, country(rock), soul, blues en pop. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met The Lock Keepers. De bandleden van The Hello Darlins behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en hebben onder andere gespeeld met BB King, Shania Twain, Richard Marx en vele anderen. Gitarist Murray Pulver speelde onder andere in Crash Test Dummies en gezamenlijk heeft men een flink aantal JUNO Awards in de kast staan.

Begonnen in 2016, eerst als duo, brengen The Hello Darlins in juni 2021 debuutalbum ‘Go By Feel’ uit. Een goed ontvangen plaat die meteen wordt genomineerd voor drie Canadian Folk Music Awards. Het album is geschreven in samenwerking met Matt Andersen die zelf niet geheel onbekend is en menig Nederlands poppodium voltrekt. Opvallend is de zachte stem van zangeres Candace Lacina.

Met het album tonen The Hello Darlins hun veelzijdigheid door americana, folk, country(rock), soul, blues en pop bij elkaar te brengen. De groep weet daarin een eigen genre te creëren. Op donderdag 20 oktober komt de groep in De Kroepoekfabriek om het debuutalbum live te laten horen.

Adres Kroepoekfabriek: Kon. Wilhelminahaven ZZ nr. 2A, Vlaardingen.
Open: 20.00 | Aanvang: 20:30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl