Talk of the Town kijkt terug en vooruit

Er is vrijdagavond weer een nieuwe editie van de talkshow Talk of the Town vanuit de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Ook in deze editie is er weer een leuke mix van entertainment, gesprekken en muziek. Tjerk van der Ende presenteert de avond. Men kan via een livestream vanuit huis meegenieten.

In deze editie is er een gesprek met burgemeester Bas Eenhoorn over besturen in coronatijd en onderzoekt men over welke vaardigheden iemand moet beschikken om burgemeester te kunnen worden. Het aanwezige publiek wordt betrokken in de profielschets voor deze functie. De muziek op deze avond wordt verzorgd door De Likt. Verder is er het vaste item ‘de kruk’ waarop de politicus Nol Kloosterman zal plaatsnemen. Wat ook niet kan ontbreken is de lokale test en die is volledig in het 5 december-thema met een speciaal jurylid.

Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er maar maximaal 30 gasten toegestaan in de kleine zaal van de Stadsgehoorzaal. Maar niemand hoeft deze avondvullende show te missen, want er is vanaf 20.30 uur een livestream via de Facebookpagina van De Stadsgehoorzaal en Omroep Vlaardingen.