Stichting Jan Anderson & Rita Boon steunt initiatieven die kleur geven aan de stad

Vlaardingers met goede ideeën kunnen een financieel steuntje in de rug krijgen om hun projecten te realiseren. Alle initiatieven die meer kleur geven aan de stad zijn welkom bij de stichting Jan Anderson & Rita Boon, aldus bestuurslid Martijn Verbeek.

De Stichting Jan Anderson en Rita Boon moedigen Vlaardingers aan om hun eigen ideeën voor een kleurrijk Vlaardingen uit te werken en kunnen ondersteund worden door middel van (co)financiering. Martijn Verbeek vertelt in het programma Vlaardingen Vandaag dat iedereen met een goed idee welkom is. ” Je hoeft geen stichting of vereniging te zijn. Alle initiatieven die Vlaardingen kleurrijker maken komen in aanmerking.”

Doelen
De stichting is met name geïnteresseerd in cultuur, historie en kerken. “Op onze website staan verschillende projecten om mensen te inspireren welke initiatieven in aanmerking komen. We willen Vlaardingen mooier maken en plaatsen de oproep om ideeën met ons te delen. Juist in deze coronaperiode wil Jan laten weten dat je niet alles alléén hoeft te doen.”

Beluister hier het hele gesprek met Martijn Verbeek: