Stadhuis-puzzel te koop om hulpverlenerswerk in Afrika te steunen

Wouter en Marlies Nagel zitten al jaren in Afrika. Na vier jaar vrijwilligerswerk in het gevaarlijke Zuid-Sudan gaan ze vertrekken naar Madagascar. Om hun hulpverlenerswerk te financieren verkoopt de Thuisfrontcommissie puzzels, nu ook van het Stadhuis.

Eerder al werden puzzels uitgebracht van zeelogger De Balder en de molen Aeolus. Nu komt daar het Vlaardingse Stadhuis bij. Theo van Everdingen, een goede vriend en bestuurslid van de Thuisfrontcommissie, vertelt dat de puzzels hard gaan. “We hebben al 414 van de 500 beschikbare puzzels verkocht.”

In Vlaardingen Vandaag vertelt Van Everdingen meer over de achtergrond van Wouter en Marlies Nagel. “Wouter is piloot bij MAF, wat staat voor de Mission Aviation Fellowship. De MAF voert vluchten uit voor hulpverlening over de hele wereld.”, aldus van Everdingen. “Marlies heeft in een ziekenhuis meegewerkt, ze is geschoold als verloskundige. Ze geeft ook educatie over hygiëne aan de bevolking.” Van Everdingen legt ook uit waarom Wouter en Marlies deze landen kiezen en hebben gekozen. “Ze hebben twee keer een land gekozen waar niet zo veel hulpverleners heen willen gaan, omdat ze daar dus het hardst nodig zijn.”

Om een puzzel te kopen moeten je snel zijn! Daarvoor kan je contact opnemen via puzzelactie@vliegmissie.nl of bellen naar Theo van Everdingen (06-53842798) of Wouter Vroom (06-10179506). Voor meer informatie over het werk van Wouter en Marlies kun je terecht op www.maf.nl/nagel.

Luister hier het hele gesprek met Theo van Everdingen in Vlaardingen Vandaag: