Santa Run Vlaardingen 2022

Vrijdag 16 december geeft wethouder Arnoud Proos om 17.00 uur het startschot voor een nieuwe editie van de Santa Run Vlaardingen.

Vanaf het Winterterras zullen enkele honderden lopers een parcours afleggen in een Santa Pak. Ook dit jaar willen de organisaties EPICindeRunning en Rotary Vlaardingen 80 weer zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rotary Jeugdfonds. Dit fonds helpt de jeugd in Vlaardingen die het van huis uit minder heeft, zodat zij toch in gelegenheid zijn om te kunnen sporten, dansen of muziek te maken.

De start en finish bevinden zich in het Oranjepark bij het Winterterras. Het parcours van 5 km neemt de deelnemers mee langs de Oude Haven, via het Veerplein en zo weer naar de finish bij het Winterterras. Eten en drinken om aan te sterken na de run is er op het Winterterras. Ook is er een Silent Disco on Ice en een DJ die er een groot feest van gaat maken.

Deelname aan de Santa Run Vlaardingen kost € 7,50 voor een kind en € 12,50 voor een volwassene. Daarvoor krijgen de deelnemers een Santa Pak, medaille en een onvergetelijke avond. Aanmelden als groep, team, vereniging of klas en vervolgens laten sponsoren via de website kan ook. Aanmelden kan nog via de website https://www.epicruns.nl/santarunvlaardingen/.

Datum : Vrijdag 16 december 2022
Locatie : Oranjepark Vlaardingen (bij het Winterterras)
1 km Santa KidsRun : 17:00 uur
5 km Santa Run : 17:30 uur
5 km Santa Walk : 17:30 uur

N.B. Woensdag en vrijdag om 13.30 uur geeft de organisatie een toelichting in het programma Lunchtime van Omroep Vlaardingen.