Ronald Cordes vertrekt als directeur bij het Delta Hotel

Na bijna 12 jaar stopt Ronald Cordes als directeur van het Delta Hotel. Vanaf 1 maart neemt de huidige operation manager het stokje van hem over. Dat vertelt Cordes vanmiddag in Vlaardingen Vandaag. 

Ronald Cordes is al 12 jaar directeur van het Delta Hotel. “Dat is ongebruikelijk lang, de meeste hoteldirecteurs zitten er twee of drie jaar”, zegt hij. “Ik ben de op één na langstzittende directeur van het Delta Hotel. Dat maakt me trots!”

Opvolger
Vanaf 1 maart neemt Dirk Overbeeke het stokje over. Overbeeke begon ruim 11 jaar geleden bij het Delta Hotel en bekleedde diverse functies. Momenteel is hij nog werkzaam als operation manager.

Invloed van corona
Volgens Cordes is het tijd voor een nieuwe stap. ” Het is een mooi moment om een nieuwe uitdaging te vinden. Al neem ik nu eerst even de rust om die nieuwe stap te verzinnen, misschien iets buiten de hotellerie.” Het afgelopen coronajaar heeft ook invloed gehad op zijn beslissing: “Corona is misschien een aanleiding, maar het is altijd een samenkomst van omstandigheden. Het maakt het nou eenmaal niet makkelijk als je bedrijf in zwaar weer zit. Ik ben zeker niet gedwarsboomd, maar door corona zijn er veel investeringen in de ijskast komen te staan.”

 Vlaardingergevoel

Cordes zegt dat hij zich in de afgelopen twaalf jaar Vlaardinger is gaan voelen. “Ik woon hier niet, maar ik ben van de stad gaan houden. Ik zal hier zeker nog terugkomen. Dan zal ik een keertje ongeschoren en in een korte broek op het terras van het Delta Hotel gaan zitten. Het Delta Hotel is heerlijk laagdrempelig, het maakt niet uit of je hier een nacht blijft of alleen een kop koffie drinkt. Het is de mooiste plek van Vlaardingen!”

Luister hier het fragment met Ronald Cordes in Vlaardingen Vandaag: