Rock Around The Avondklok wil laten zien dat de Vlaardingse muzikanten er nog zijn

Evenementen lijken ver weg, maar toch komt er een groot evenement aan. Zo moet Rock Around The Avondklok op donderdag 18 februari podium bieden aan diverse Vlaardingse professionele artiesten. Wibo Broek, initiatiefnemer, vertelt in Vlaardingen Vandaag over de achtergrond van dit online festival. “Kroegen, muzikanten en poppodia zijn nog steeds aanwezig in Vlaardingen en we willen de inwoners op deze manier laten zien dat we actief zijn.”

Alle kroegen uit Vlaardingen, die gek zijn op het programmeren van livemuziek, kunnen zich tot en met zondag 7 februari aanmelden om mee te doen aan dit online muziekfestival. “Op maandag 8 februari maken we een selectie en kunnen we de line-up bekend maken.”

Online stream
Het is de bedoeling om een aantal artiesten een paar nummers te laten opnemen. Vervolgens is op donderdag 18 februari 2021 een livestream. “Het wordt een soort virtuele kroegentocht met optredens van de lokale artiesten. De mensen kunnen thuis met een lekker biertje in de hand genieten”, aldus Broek.

Overigens is de stream niet gratis. Tickets voor het online muziekfestival kosten 12,50 euro. De opbrengst komt ten goede aan de artiesten en locaties. Kaartverkoop start begin volgende week.

Beluister hier het hele gesprek met Wibo Broek in Vlaardingen Vandaag: