Op woensdag 26 januari hebben vijftien Albedastudenten op een bijzondere manier hun niveau 2-diploma behaald

Zij namen deel aan het versnelde maatwerktraject ‘de Succesklas’, een programma waarin studenten versneld een diploma halen en zich tegelijkertijd heroriënteren op hun drijfveren en verdere (school)loopbaan.

Vijftien studenten ontvingen hun diploma uit handen van Succesklas-coördinator Miranda Hueting op Albedalocatie Vlaardingen. “Het versnelde maatwerktraject vraagt van studenten een intensieve motivatie en inzet om zelf te willen werken aan het vervolg van hun (school)loopbaan. De studenten zijn intensief begeleid in dit traject door een vast en klein docententeam in District U,” licht coördinator Miranda Hueting toe. “Ze passen de geleerde theorie rechtstreeks toe in de praktijk, het liefst in een inspirerende leeromgeving in Vlaardingen of de directe omgeving”.  
 
Uiteindelijk ontvingen vijftien van de zeventien studenten hun diploma. Twee studenten hebben nog een extra kans en kunnen in februari een tweede poging doen om hun diploma versneld te behalen. Nog even duimen dus voor deze studenten. Desondanks is met de Succesklas een resultaat geboekt om trots op te zijn!