op de koffie bij At en Caroline

Maandagmorgen, drie januari tussen 10:00 en 12:00 uur bij Omroep Vlaardingen, is het weer tijd voor ‘Op de Koffie bij At en Caroline’.

In deze aflevering van ‘For the love of Music’ met als rode draad bekende artiesten als, Elvis Presley, The Beach Boys en The Carpenters die begeleid worden door het Royal Filharmonisch Orkest. ‘In de Knip van deze week ‘Sweet Caroline’. Dit keer uitgevoerd in het Frans en in Het Engels door Pierre Lalonde en Neil Diamond. Verder heerlijke deunen van o.a. The Teskey Brothers en Patty Loveless.

Dat veel ex-Vlaardingers over de hele wereld regelmatig ons programma volgen is bekend zoals ook Evert van Boven die ik en o.a Willem de Wilt, Herman Berkhout Leonardus Ijdo, Waardenburg Jan El kennen van voetbalvereniging ‘De Hollandiaan’. Evert en zijn gezin wonen al jaren in het schilderachtige plaatsje ‘Sunnemo’ (Zweden) en worden daar verwend door prachtige zomers en heerlijke schaats- en sneeuwrijke winters waarvan wij via geweldige foto’s regelmatig mogen meegenieten. Ik heb Evert gevraagd wekelijks een update over het weer aldaar te geven tijdens het wekelijkse weerbericht wat wij krijgen van Jan Kalis. (Facebook Nederlandse weergroep).

In ‘Chez Caroline’ komen de liefhebbers van het Franse chanson weer aan hun trekken. De ’Rode draad’ van deze week is de zangeres Berry en op speciaal verzoek van Matt Bagchus laat Caroline u kennis maken met de chanteuse ‘MéYu” met het chanson ‘Aime-Moi’.

 ‘Het chanson en haar vertaling’ is dit keer van ‘Je t’ai tout donné’ uitgevoerd door Sandra Kim.  

Verder heeft Caroline weer mooie chansons voor u uitgezocht van o.a. Alice Dona, Richard Anthony en Pierre lalonde.

Kortom: reden genoeg om dan af te stemmen op Omroep Vlaardingen. Mocht u op dat tijdstip niet kunnen luisteren, ga dan naar Radio gemist op omroepvlaardingen.nl. Daar kunt u terugluisteren wanneer het wel uitkomt.