Op de Koffie bij At en Caroline met James Taylor en Céline Dion

Omroep Vlaardingen zendt morgenochtend tussen 10:00 en 12:00 uur het programma Op de Koffie bij At en Caroline uit. In het eerste uur For the love of Music met onder andere het item In de knip! Ook deze aflevering aandacht voor de lp van Caroline uit de jaren ’80, die sinds kort door haar toenmalige platenmaatschappij op Spotify is geplaatst en waarvan ik elke week één nummer zal draaien.

In Live on Stage dit keer een ‘tribute’ to Paul Simon vanuit Kennedy Centre (2002) door James Taylor en Alison Kraus. In het tweede uur natuurlijk tijd voor Chez Caroline. Caroline heeft dit keer voor de liefhebbers van het Franse chanson weer een mooie playlist samengesteld en dit allemaal met een aantal (verrassende) duetten.

Verder ook een gedeeltelijke vertaling van het chanson Savoir Aimer, uitgevoerd door het gelegenheidsduo Florent Pagny en Souad Massi. Verder duetten van onder andere Dalida en Alain Delon, Garou en Céline Dion.

Kortom: reden genoeg om dan af te stemmen op Omroep Vlaardingen. Mocht u op dat tijdstip niet kunnen luisteren, ga dan naar Radio gemist op omroepvlaardingen.nl. Daar kunt u terugluisteren wanneer het wel uitkomt.