Op de koffie bij At en Caroline op maandagochtend

Op de Koffie bij At en Caroline wordt morgen morgen, maandag 30 november tussen 10:00 en 12:00 uur uitgezonden bij Omroep Vlaardingen.

In het eerste uur ‘For the love of Music’ met onder andere het item ‘In de knip!’, waarin dit keer het nummer Fly Me To The Moon, uitgevoerd door respectievelijk Frank Sinatra en Michael Bublé, centraal staat. Ook deze aflevering weer aandacht voor de LP van Caroline uit de jaren 80, die door haar toenmalige platenmaatschappij op Spotify is geplaatst en waarvan ik elke week één nummer zal draaien. Ook in deze aflevering een rode draad met daarin extra aandacht voor Linda Ronstadt.

In het tweede uur ‘Chez Caroline’ en dit keer heeft Caroline voor de liefhebbers van het Franse chanson weer een mooie playlist samengesteld met onder andere Pierre Groscolas, C. Jérôme, Demis Roussos en Jacques Dutronc. In ‘Het chanson en haar vertaling’ het prachtige Cent mille chanson van Frida Boccara.

Kortom: reden genoeg om dan af te stemmen op Omroep Vlaardingen. Mocht u op dat tijdstip niet kunnen luisteren, ga dan naar Radio gemist op omroepvlaardingen.nl. Daar kunt u terugluisteren wanneer het wel uitkomt.