Op de Koffie bij At en Caroline met muziek van Wally Preyll en Gilbert Bécaud

Omroep Vlaardingen zendt morgenochtend, maandag 14 december, tussen 10:00 en 12:00 uur het programma Op de Koffie bij At en Caroline uit.

In het eerste uur ‘For the love of Music’ met onder andere twee keer het item ‘In de knip!’, waarin dit keer de nummers Killing me softly, uitgevoerd door respectievelijk Roberta Flack en Perry Como, en I’ll have to say I love you in a song door Jim Croce en Cornelis Vreeswijk voorbijkomen. Ook deze aflevering weer aandacht voor de LP van Caroline uit de jaren 80, die door haar toenmalige platenmaatschappij op Spotify is geplaatst en waarvan ik elke week één nummer zal draaien. Verder in deze aflevering heerlijke ‘deunen’ van onder andere Wally Preyll , John Prine, Mary Hopkin en Rick DeVito.

In het tweede uur ‘Chez Caroline’. Dit keer heeft Caroline voor de liefhebbers van het Franse chanson weer een mooie playlist samengesteld met onder andere Gilbert Bécaud, Marie Myriam en Richard Anthony. De rode draad van deze week is Gérard Lenorman, met daarin een prachtige live uitvoering samen met Chico and the Gypsies van het nummer Si j’etais President.

Kortom, reden genoeg om dan af te stemmen op Omroep Vlaardingen. Mocht u op dat tijdstip niet kunnen luisteren, ga dan naar Radio gemist op omroepvlaardingen.nl. Daar kunt u terugluisteren wanneer het wel uitkomt.