Op de Koffie bij At en Caroline met muziek van Charles Aznavour en Sting

Op de Koffie bij At en Caroline wordt morgen, maandag 7 december, tussen 10:00 en 12:00 uur weer uitgezonden bij Omroep Vlaardingen.

In het eerste uur ‘For the love of Music’ met onder andere het item ‘In de knip!’, waarin dit keer het nummer She, uitgevoerd door respectievelijk Elvis Costello en Charles Aznavour. Ook deze aflevering weer aandacht voor de LP van Caroline uit de jaren 80, die door haar toenmalige platenmaatschappij op Spotify is geplaatst en waarvan ik elke week één nummer zal draaien. Verder in deze aflevering heerlijke ‘deunen’ van onder andere Neil Diamond, Robbie Williams en Cat Stevens.

In het tweede uur ‘Chez Caroline’ en dit keer heeft Caroline voor de liefhebbers van het Franse chanson weer een mooie playlist samengesteld met onder andere Charles Aznavour en Sting, Dalida, Michel Fugain et Le Big Bazar en Davin. Verder een prachtige liveopname van Capri c’est fini van Hervé Vilard.

Kortom: reden genoeg om dan af te stemmen op Omroep Vlaardingen. Mocht u op dat tijdstip niet kunnen luisteren, ga dan naar Radio gemist op omroepvlaardingen.nl. Daar kunt u terugluisteren wanneer het wel uitkomt.