Op de koffie bij At en Caroline

Maandag 13 september tussen 10:00 en 12:00 uur bij Omroep Vlaardingen alweer de tweehonderdste! ‘Op de Koffie bij At en Caroline’! Helaas zonder Caroline die door een medische ingreep niet in staat is om aanwezig te zijn.

In ‘For the Love of Music’ en ‘Chez Caroline’ worden ook nog een aantal verzoekjes behandeld van o.a Hans van der Hans van den Berg, Rien Van Hoffe , Astrid de Regt en Gea en Aad van Schaijk.

In ‘For the Love of Music’ weer het item ‘In de knip’ met daarin Rob de Nijs en Randy Travis met het nummer ‘King of the road’. En verder o.a Wally Preyll met ‘Dit is mijn stad’ en nog veel meer heerlijke deunen.

Ook verwachten we weer de weersvooruitzichten van onze weerman Jan Kalis

In ‘Chez Caroline’ komen de liefhebbers van het Franse chanson weer aan hun trekken door o.a eerdergenoemde aangevraagde verzoeknummers en daarnaast heeft Caroline heerlijke chansons voor u uitgekozen zoals van Gerard Lenorman, Édith Piaf, Frida Boccara en ABBA.

Dus reden genoeg om af te stemmen op Omroep Vlaardingen…. en mocht u op dat tijdstip geen gelegenheid hebben om te luisteren, ga dan op de site van Omroep Vlaardingen naar ‘Radio Gemist’ en luister wanneer het u wel uitkomt.