Op de Koffie bij At en Caroline

Morgen, Maandag 6 september tussen 10:00 en 12:00 uur  bij Omroep Vlaardingen zijn na het zomerreces Caroline en At er weer met ‘Op de Koffie bij At en Caroline’. En…ze hebben er zin in!! Met als vanouds in het eerste uur ‘For the Love of Music’ en daaropvolgend in het tweede uur  ‘Chez Caroline’.

In ‘For the Love of Music’ aandacht voor het overlijden van Don Everley, die we ook tegenkomen in het item ‘In de knip’. En verder na een heleboel jaren eindelijk weer een nieuw album van ABBA waarvan ik een track van zal laten horen. Dit alles ondersteund door heerlijke deunen.  Ook verwachten we weer de weersvooruitzichten van onze weerman Jan Kalis.

In ‘Chez Caroline’ komen de liefhebbers van het Franse chanson weer aan hun trekken. O.a Charles Aznavour, Julien Clerc & Sandrine Kimberlain en Sheila komen muzikaal buurten. Verder een speciaal chanson voor Wim Smit en zijn familie en een door Hans van den Berg aangebracht chanson.

Dus reden genoeg om af te stemmen op Omroep Vlaardingen….. en mocht u op dat tijdstip geen gelegenheid hebben om te luisteren, ga dan op de site van Omroep Vlaardingen naar ‘Radio Gemist’ en luister wanneer het u wel uitkomt.