Op de Koffie bij At en Caroline

Maandag 15 februari is het weer zover, dan zijn Caroline en At er weer bij Omroep Vlaardingen met ‘Op de Koffie bij At en Caroline’.

In het eerste uur ‘For the Love of Music’ met ‘In de Knip’ Frank Sinatra en Matt Monro met het nummer ‘Strangers in the Night’ en verder in de playlist o.a. Darius Rucker, Rob de Nijs en een duet van Elvis presley en Cliff Richard. Ook komt de favoriete artiest van Weerman Jan Kalis (Nederlandse weergroep!) voorbij namelijk ‘Mark Knopfler’ en horen tevens van Jan waar het weer de komende week vandaan komt (uit een warme of koude hoek) en of de winter op korte termijn nog kans maakt terug te keren.

In het tweede uur uiteraard weer tijd voor de liefhebbers van het chanson en dit keer heeft Caroline o.a. gekozen voor een prachtige live-uitvoering van het chanson ‘Ne me quitte pas’ door Frank Lammers en Leona Phillippo die te gast waren in het tv programma ‘Matthijs gaat door’.

Verder de Franstalige uitvoering van ‘Blue Bayou’ door Mireille Mathieu en Cliff Richard met een Franse uitvoering van ‘La Mer’. Dit alles omlijst door nog diverse chansons als die van ‘’Éidth Piaf, Dana Winner en Julien Clerc. En mocht je om die tijd niet kunnen luisteren ga dan naar omroepvlaardingen.nl en daar naar radiogemist en luister op een tijdstip dat het je wel uitkomt.