Niels Redert, technisch manager bij Excelsior over het naderend vertrek van hoofdtrainer Dogan Corneille en over een debuut…

Bij “SportCafé” van zondag 9 oktober (van 15.00 tot 17.00 uur) bespreekt Leo Kattestaart niet alleen het vertrek van bovengenoemde hoofdtrainer, maar ook het debuut van Ramon Vink in het 1e van Delta , de noodzaak van sportonderricht, en nog veel meer.


Zondagmiddag, 9 oktober, bij “SportCafé” onder andere een telefoongesprek met Niels Redert, technisch manager van 2e divisionist Excelsior M., dit naar aanleiding van het vertrek aan het einde van dit seizoen van hoofdtrainer Dogan Corneille (foto). Mogelijk ook aandacht voor de tafeltennissers van Scyedam en verder een column over “Stuiterende’ trainers”; korte gesprekjes over zaterdag 8 oktober gespeelde wedstrijden en sowieso aandacht voor de actualiteit. In het 2e uur is Robert van Rij te gast. Hij is docent lichamelijke opvoeding en komt toelichten waarom sportonderricht in de lesroosters van het onderwijs thuishoort.
Tot slot een gesprek met Ramon Vink over zijn debuut op 33- jarige leeftijd in het 1e elftal van sv Deltasport. Op zich niet zozeer een uniek feit, maar gelet op zijn voorgeschiedenis dan weer wel.