Foto: Website gemeente Vlaardingen

Netwerkbijeenkomst ‘Eerste hulp bij een hoge energierekening’

Op maandag 30 januari organiseert de gemeente, samen met de corporaties, vrijwilligers(organisaties) en vertegenwoordigers van bewonersinitiatieven, van 17.00 tot 20.00 uur een netwerkbijeenkomst ‘Eerste hulp bij een hoge energierekening’. De bijeenkomst staat in het teken van het helpen van inwoners van Vlaardingen met financiële problemen en een hoge energierekening. Het doel van de bijeenkomst is om informatie te delen en onderlinge samenwerkingen tot stand te brengen en te intensiveren.

De bijeenkomst is een vervolg op een eerdere netwerkbijeenkomst op 7 november 2022. Tijdens de netwerkbijeenkomst van maandag 30 januari bespreekt de gemeente met alle betrokkenen wat de voortgang is van de ideeën die zijn ontstaan tijdens de vorige netwerkbijeenkomst. Op basis hiervan wordt bepaald hoe de gemeente de kwetsbare bewoners het best kan bereiken en daadwerkelijk eerste hulp kan bieden bij een hoge energierekening. 

Maakt u onderdeel uit van een vrijwilligersorganisatie, was u nog niet op de hoogte van dit initiatief en wilt u graag een actieve bijdrage leveren aan het helpen van kwetsbare Vlaardingers? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan nog tot uiterlijk donderdag 26 januari via www.vlaardingen.nl/netwerkbijeenkomst.