Nachtafsluitingen Maassluissedijk 8 mei en 8 juni

Vijf weken één rijstrook beschikbaar.

Wegens werkzaamheden is de Maassluissedijk ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding van maandag 8 mei 21.00 uur tot dinsdag 9 mei 05.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Dit geldt ook voor donderdag 8 juni 21.00 uur tot vrijdag 9 juni 05.00 uur. Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20, tractoren via de Broekpolderweg. Het fietspad blijft open. Alle bedrijven en woningen blijven via één kant bereikbaar. De woningen en bedrijven aan de Maassluissedijk 198, 200, 202, 204 en 206 zijn bereikbaar vanaf Maassluis. Maassluissedijk 175 (Hoogheemraadschap van Delfland) is bereikbaar vanaf Vlaardingen. 

In de nacht van 8 op 9 mei wordt de Maassluissedijk ter hoogte van de Blankenburgverbinding versmald naar 1 rijstrook en worden verkeerslichten geplaatst. Dit is nodig voor werkzaamheden aan het talud van het viaduct over de Blankenburgverbinding. Deze duren ongeveer vijf weken. Van 9 mei tot en met 8 juni kan het verkeer hier om en om de bouwplaats passeren.

Alle informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.blankenburgverbinding.nl. Hier kan iedereen zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief over het project of de speciale bouwapp van het project downloaden via een QR-code of via de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding).