bron: Politie Schiedam

Naakte man wordt getaserd en worstelt met politie

Flink wat consternatie in de Westwijk op 12 juni dit jaar. Een naakte man rende schreeuwend over straat. Zo meldt de politie. De man was agressief, sprak geen goed Nederlands en was onder invloed van drugs.

“De man veroorzaakte flink wat hectiek in de wijk. Volgens de meldkamer was het gegil van de man in de achtergrond van de bellende melder te horen”, aldus de politie Schiedam op Instagram, die in de buurt waren en ondersteunden. Een poging om de man te kalmeren liep tot niets uit. De man bleef agressief, ook richting de politie. Uiteindelijk moest de man getaserd worden.

Wat volgt is een flinke worstelpartij, maar uiteindelijk wordt de man in de politiebus gezet. “Hij reageerde nergens op en bleef zich verzetten. Omdat de man zwaar onder invloed leek en psychisch niet in orde was werd hij meegenomen door de ambulance. Hierbij ging een collega mee ter beveiliging van het ambulancepersoneel”, vertelt de politie. De schrik zat er flink in bij de bewoners. Ook de politie zal deze situatie niet snel vergeten.