Musical “Station Vrijmoed” in de Stadsgehoorzaal

Het Vlaardings Musical Gezelschap brengt komend weekend een nieuwe Nederlandse musical op de planken van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De musical “Station Vrijmoed” is speciaal geschreven voor het gezelschap door Peter van Lonkhuijsen die het verhaal, de muziek en de arrangementen heeft vormgegeven.

Station Vrijmoed is een meeslepend verhaal over de mensen die gebruikmaken van hetzelfde station. Eén van hen is Alexander Vrijmoed, een excentrieke zwerver. Als er een dreiging ontstaat, is hij het die probeert het gevaar te keren. Lukt dat, of is Alexander té veel in zijn eigen fantasierijke ideeën gaan geloven? Station Vrijmoed is bovenal een vrolijke musical met veel humor, luchtige en gevoelige liedjes. Maar zit ook vol drama, romantiek en heeft een verrassend einde.

Verhaal en muziek zijn van Peter van Lonkhuijsen, de regie is van Eric van der Ende en Didi van den Berg tekende voor de choreografie.

Station Vrijmoed wordt gespeeld op 4, 5 en 6 november 2022 in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Kaarten verkrijgbaar via de kassa en https://www.stadsgehoorzaal.nl/.