Foto: Annemieke van der Togt

Musical over het ongemak van een (blind) date

Donderdag 24 november in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen de musical Blind Date!

Deze gloednieuwe Nederlandse musical comedy is speciaal geschreven door Allard Blom voor Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Sanne Franssen. De regie is van Joep Onderdelinden. Een hilarische en muzikale voorstelling voor iedereen die verliefd was, is, of het nog moet worden en die de draak steekt met de ongelukken en fouten van blind dates.

Blind Date gaat over Bob en Jenny. Ze zijn al een tijdje single en het lukt maar niet om iemand te vinden en daarom schrijven ze zich in bij het datingbureau van Roos dat blind dates organiseert. En dat is natuurlijk hét ingrediënt voor allerlei hilarische ontwikkelingen.

Freek Bartels is erg te spreken over de muziek. “Die past er echt enorm goed bij. Ontroerende ballads, uptempo nummers maar ook mooie meerstemmige stukken”, zegt hij. “En ik ben vooral heel blij dat de muziek live wordt gespeeld door een combo. Dat is tegenwoordig echt niet altijd het geval. Maar live muziek heeft zo’n meerwaarde.”

Ook zin in een Blind Date op donderdag 24 november om 20.15 uur in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal? Bestel dan je kaarten via: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/blind-date.