Moss en Robin Kester zaterdag 10 december in de Kroepoekfabriek

Vlaardingen kent één echt poppodium, maar wel van een uitzonderlijke kwaliteit. De Kroepoekfabriek slaagt er al jaren in om topbands naar Vlaardingen te halen. Op 10 december treden de groep Moss en Robin Kester op aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a.

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelisch, modern en tijdloos tegelijkertijd. Moss brengt een uniek geluid ten gehore en weet zichzelf steeds weer te vernieuwen en te verbeteren. Bij iedere plaat die de band uitbrengt, ontpopt Moss zich als een herboren koersbepalende act.

De support wordt op 10 december verzorgd door niemand minder dan Robin Kester. Haar muziek zweeft tussen indiepop, elektronische en psychedelische rock en wordt vergeleken met bands en artiesten als Portishead, Broadcast, Weyes Blood, Beth Gibbons en Julia Holter. Haar mini-album This is not a Democracy (2020), waar onder andere Conor ‘O Brien op meewerkte, werd door 3voor12 Utrecht verkozen tot beste album van het jaar. Het album kreeg vier sterren in De Volkskrant.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur | Verwacht einde: 23:30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/moss/