beeld: SCHIE

Mini-cursus vleermuizen uitgesteld na ongelukkige val cursusleider: ‘Ik lig in het ziekenhuis’

Alles leren over de vleermuis en zelfs op zoek gaan naar het gevleugelde diertje in de late avonduren. Het leek allemaal mogelijk dankzij  de mini-cursus opgesteld door Henk van Woerden vanuit het KNNV Waterweg-Noord. Ondanks de intensieve voorbereidingen, blijkt nu dat de cursus toch niet door gaat. 

De cursus in Vlaardingen zou aanvankelijk plaatsvinden op woensdag 2 augustus. De organisatie laat nu weten dat de cursus ‘wegens onvoorziene omstandigheden’ niet doorgaat. 

‘Kink in de kabel’

Cursusleider Henk van Woerden ligt namelijk in het ziekenhuis na een ongelukkige val. Van Woerden laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. “Het gaat goed. Er is een kleine kink in de kabel gekomen. Door een ongeluk met mijn fiets lig ik nu in het ziekenhuis met een gebroken heup.”  Van Woerden wordt vandaag geopereerd. 

Volgens van Woerden zijn de mensen die zich hebben aangemeld voor de cursus op de hoogte gebracht van het nieuws. De mini-cursus zal zeker een vervolg krijgen, maar wat de nieuwe data worden is nog onduidelijk. Van Woerden hoopt de cursisten zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven over een nieuwe datum.

In samenwerking met onze vaste partner SCHIE.