Lezing van Trees van Montfoort over Groene Theologie

Maak jij je ook zorgen over de klimaatverandering, de uitputting van de aarde, de afname van de biodiversiteit en alle consequentie die dat alles gaat hebben? Kom dan op zondag 16 april naar De Windwijzer.

Trees van Montfoort is onderzoeker en theoloog. Zij heeft een boek geschreven getiteld ‘Groene Theologie’ en hierin verwoordt zij een andere kijk op de natuur. Tijdens Zin op Zondag zal ze daar meer over komen vertellen.

Het boek Groene Theologie werd gekozen tot beste theologische boek van 2019. In haar boek beschrijftTrees dat er fundamenteel iets fout is in de manier waarop vooral de westerse cultuur zich tot de schepping verhoudt en dat daar wat aan moet veranderen. Kortom: een inspirerende en moedgevende middag voor iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van de aarde en alle leven.

Van harte welkom op zondag 16 april van 15.00 tot 16.00 uur in De Windwijzer, Schiedamseweg 95. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Entree is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.