Foto: Anne Breel

Lezing en interview ‘Ik vertrek naar het platteland’

Donderdag 13 april geeft schrijfster en klusvrouw Margreet Feenstra een lezing over haar nieuwe boek “Ik vertrek naar het platteland.” De lezing is van 20.00 – 22.00 uur in de centrale Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100.

Margreet Feenstra wordt op deze avond geïnterviewd door Karin Schoenmakers. Na afloop is er gelegenheid om haar boek aan te schaffen en is er een signeersessie.

Het is een verhaal over de kracht van de natuur, tegenslag en slechte tijding verwerken en snorrend genieten van het buitenleven met boerderijdieren, fruitbomen en een zelfgebouwde romantische pipowagen.

Is het echt zo idyllisch om op het platteland te wonen? Kan de schrijfster, columnist van Seasons en klusvrouw wennen aan haar nieuwe omgeving? En hoe reageert ze op het slechte nieuws dat plotseling hun leven op de kop zet?

Toegang is gratis na aanmelden en inclusief consumptie. Aanmelden kan via whatsapp: 0682008326 of per email: cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl, of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen.