Langdurige ruzie eindigt met steekpartij en het gooien van een fiets bij Vlaardingen-Oost

Na een ruzie op het Burgemeester van Lierplein, voor de deur van Station Vlaardingen-Oost, zijn twee mannen uit Delft van 36 en 41 jaar aangehouden. Dat meldt de politie op X. Tijdens de ruzie gooide de een met een fiets. Ook werd diegene door de ander in zijn hand gestoken.

Donderdagavond kreeg de politie rond 19:15 uur de eerste melding van een steekincident. “Bij aankomst lag er een man onder een fiets, die door de ander tegen hem was aangegooid en flink werd aangedrukt”, laat de politie weten. “Hijzelf had flinke verwondingen aan één van zijn handen.” Agenten hebben de ruzie vervolgens opgebroken, waarna ambulancepersoneel de verwondingen aan de hand konden behandelen. Volgens de politie was de ruzie al langer aan de gang. “Kennelijk had de 41-jarige man zijn plaatsgenoot kort voor de aanhouding elders gestoken, waarna de ruzie op het Burgemeester van Lierplein doorging. Het mes is daar in een plantenbak aangetroffen.”

Beide mannen zijn meegenomen door de politie. Ze zitten vast en worden verhoord. De politie is nog druk met het verdere onderzoek.