Foto: Bart Zandstra

Lampionnenoptocht in Vlaardingen

De lampionnenoptocht van Vlaardingen vindt plaats op vrijdag 9 december 2022 – start 19.15 uur – en een gratis lampion kun je vanaf 18.00 uur ophalen in de Fransenstraat. Dit geldt alleen voor de eerste 400 kinderen die zijn aangemeld.

Breng je ouders, grootouders of anderen gezellig mee voor deze sfeervolle kerstoptocht. De kerstman gaat voorop in zijn arreslee en de Thalita Showband begeleidt de stoet. De route loopt vanaf de Fransenstraat over het Veerplein door de Korte Hoogstraat en Hoogstraat, via de Blokmakersstraat naar de Westhavenplaats en via de Brede Havenstraat naar de Markt. Op de Markt aangekomen zal de burgemeester om 20.00 uur de verlichting in de grootste kerstboom van Vlaardingen ontsteken!

Meld je aan via het e-mailadres kerstmarktvld@gmail.com. De organisatie wil alleen weten hoeveel kinderen er meelopen en wat hun leeftijd is. De reactie/bevestiging print je uit en neem je mee, zodat je op vertoon hiervan de gratis lampion in ontvangst kunt nemen.

Natuurlijk ben je ook eerder van harte welkom! De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 16.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk.