www.denozem.com

Kasper van Kooten in de Harmonie

Vrijdag 28 oktober geeft Kasper van Kooten een voorstelling in de Harmonie van het Stadsgehoorzaalcomplex. Kasper (1971) schreef het boek “Van Kooten en de Beat” en zo heet ook de voorstelling.

Het is een ontroerend en vermakelijk zelfportret van Kasper van Kooten en een geweldige muziekgeschiedenis ineen. Een even swingende als openhartige vertelling van Kasper van Kooten over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper van Kooten al van kleins af aan in bandjes speelt.

Wat gaan de mensen zien nu het boek op de planken komt? “Nou, vooral ook horen! Het wordt het eerste LIVE luisterboek van de wereld, aldus Van Kooten. Het luisterboek van mijn boek is bewust niet uitgebracht omdat ik dat LIVE in de theaters ga doen, maar dan nog veel rijker dan een voorgelezen luisterboek normaal is, met uiteraard livemuziek, zang, comedy, verhalen en veel uniek foto- en videomateriaal.”

Geniet op vrijdag 28 oktober (20.30 uur) van de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt, kaarten via: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/kasper-van-kooten.