Jongerenfeest FIX in De Kroepoekfabriek!

Op vrijdag 26 mei wordt er voor het eerst een editie van FIX in De Kroepoekfabriek gehouden. Het FIX-concept is landelijk actief en brengt zo de tofste jongerenfeesten naar verschillende steden. Headliner van de avond is Alessio, de jonge Nederlands-Italiaanse artiest is een ware ster onder de jeugd!

De avond in De Kroepoekfabriek duurt van 20:00 tot 00:00 uur. Gedurende deze avond staat er een ruime line-up aan dj’s klaar om de avond te voorzien van de grootste hits. Klap op de vuurpijl is artiest Alessio De Martino. De jonge rapper heeft met nummers als ‘1 Blik’, ‘Vijfzes’ en ‘Goofy´ al miljoenen streams vergaard.

Jimmy van Heese, programmeur van De Kroepoekfabriek, is erg blij met dit nieuwe jongerenfeest. ‘Toen ik een jaar of tien geleden in deze doelgroep zat, was er een breed aanbod aan jongerenfeesten in Vlaardingen. Helaas is het aantal feesten voor hen de afgelopen jaren nogal teruggedrongen. Toen we in contact kwamen met FIX werd ik al snel enthousiast. We zijn momenteel druk bezig met online- en offline promotie en de kaartverkoop gaat goed! Hopelijk hebben we er een leuk, terugkerend feest voor deze jonge doelgroep bij!’.

FIX met Alessio (12 t/m 16 jaar)
Vrijdag 26 mei
Tijden: 20:00 – 00:00

Meer informatie: https://kroepoekfabriek.nl/