Je Me Casse van Destiny is deze maand (juni) Maandagavond Tipplaat

De hoogste nieuwe binnenkomer van de Maandagavond Show Top 15 is bekend: De Maltese inzending van de 2021 editie van het Eurovisie Songfestival, Je Me Casse van Destiny. Het is daarmee de 34e Tipplaat van de Maandagavond Show, die je de hele maand in elke uitzending van het programma hoort.

Het was 2015 en zangeres Destiny wint voor de tweede keer in Malta’s Eurovisie geschiedenis een songfestival; het Junior Songfestival. Het is een opstap tot succes. In 2020 mag ze Malta opnieuw vertegenwoordigen, maar dan op het volwassenen feest. Het festival gaat door Covid-19 niet door, maar gelukkig mag ze het in 2021 weer doen, met een nieuw nummer. Ze is pas 19 jaar oud, maar met Je Me Casse had ze een hele grote kans. Helaas eindigde ze op de zevende plek. Een krachtig lied over dat dames niet gediend hoeven te zijn van hebberige mannen en dat ze daar best op mogen afhaken.

De Maandagavond Show, gepresenteerd door Mark Verwiel, hoor je iedere maandag van 19.00 tot 21.00 uur op Omroep Vlaardingen.