Huub Stapel ontleedt familie in Theater Koningshof in Maassluis

Familie is overal en niet te vergeten ook nog de schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Huub Stapel is een man die zegt waar het op staat. Een man die de waarheid vertelt. Hij staat bekend om muziek, televisie en theater. In de voorstelling Alleen Familie heeft Huub het over hoe diep familieruzies gaan. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van kunt ontdoen. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Het wordt een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Huub Stapel is op 28 oktober 2022 te zien in Theater Koningshof. Aanvang: 20.15 uur. Tickets bestel je via https://www.theaterkoningshof.nl/ of aan de theaterkassa! Let op er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Voor én na de voorstelling van Huub Stapel speelt de Vocal Harmony groep Breeze-In in het Atrium van Theater Koningshof.