Het Winterras in Vlaardingen gaat door

Het Vlaardingse Oranjepark staat vanaf zaterdag 6 december 2022 tot en met vrijdag 7 januari 2023 weer helemaal in het teken van het Winterterras. 

Net zoals de vorige editie in 2019, is er in de weken voorafgaand aan de kerstvakantie iedere dag gratis schaatsen voor leerlingen van het basisonderwijs in Vlaardingen. Daarnaast is er tijdens de middagen, avonden en weekenden van alles te beleven op het Winterterras.

De organisatie van het Winterterras is tijdig begonnen met het duurzaamheidsplan. Energieverbruik is daar een belangrijk onderdeel van. De ijsvloer wordt extra geïsoleerd en er wordt gebruikt gemaakt van de modernste, energiezuinigste ‘ijsmakers’, die er zijn.

Gedurende geheel 2023 staat Vlaardingen in het teken van 750 jaar stadsrechten. Dit feestelijke jaar wordt afgetrapt op het Winterterras. Op zaterdag 7 januari wordt het startsein gegeven tijdens de welbekende nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Vlaardingen.

Tickets zijn te koop vanaf €5,- aan de kassa en online verkrijgbaar. Kijk op de website voor openingstijden en alle tarieven: https://winterterras.nl/.