Het mysterie van het landgoed “Welbehagen”

Speel jij graag detective? Kom dan naar de Bibliotheek op vrijdag 17 februari en los de puzzel van de Break-in Box ‘Landgoed Welbehagen’ op. De gratis activiteit is van 16.00 uur tot 17.30 uur en vindt plaats in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

Een Break-in Box is een ‘omgekeerde’ Escape Room: je moet er namelijk niet uit, maar ín zien te komen. Aan de hand van geluidsfragmenten, puzzels en het kraken van codes moet je de kist open krijgen.

‘’Landgoed Welbehagen’’ vertelt het verhaal van een verdwenen landgoed uit de 17e eeuw. Er is bijna niets meer over dit landgoed te vinden. We weten alleen dat er een feest heeft plaatsgevonden waar van alles misging… Maar wat zou er die avond precies zijn gebeurd?

Jongens en meiden van 10 t/m 14 jaar kunnen zich opgeven voor deze Break-in Box. Het is ook een leuke activiteit om samen met je (groot-)ouders te doen!

Aanmelden kan via mail: cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl of stuur een whatsappbericht naar 06 820 08 326. Je kunt je ook opgeven in een van de bibliotheekvestigingen.

Meer informatie: https://www.debibliotheekdeplataan.nl/agenda/activiteiten-jeugd