Herfst Doe Dag in het Klauterwoud in de Broekpolder!

Ben jij niet bang voor de kou? Kom dan naar de Herfst Doe Dag van de Federatie Broekpolder! Lekker buiten bezig zijn!

Een kleistukje maken, een vogelvoer-hanger maken, popcorn & marshmallows boven een kampvuurtje bakken, er is warme chocomel en nog veel meer! De Herfst Doe Dag vindt plaats op zondag 20 november, je kunt in de ochtend of in de middag meedoen.

Ochtendsessie                   11.00 – 13.00 uur
Middagsessie                     14.00 – 16.00 uur

De activiteiten vinden plaats in de speeltuin van het Klauterwoud in de Broekpolder in Vlaardingen, naast de grote heuvel met de uitkijktoren en kabelbaan. Je koopt een strippenkaart voor € 4 euro waarmee je 7 activiteiten kunt ondernemen. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ouders/begeleiders mogen de kinderen helpen bij de verschillende activiteiten.

Er is plek voor 50 kinderen, 25 per sessie. Je kunt vooraf een strippenkaart reserveren via jeugd@federatiebroekpolder.nl. Graag in de aanmelding aangeven voor hoeveel kinderen een strippenkaart moet worden gereserveerd en voor welk tijdslot. Als er op zondag 20 november nog strippenkaarten over zijn, dan kunnen die tot 14.00 uur bij de Doe Dag worden aangeschaft.

Kijk voor meer informatie op https://www.broekpolder-vlaardingen.nl/agenda/2022/11/herfst-doe-dag-klauterwoud-broekpolder.